93 791 48 69

Vine a conèixer el nostre Centre de Dia

A Vora Balís oferim el servei de Centre de Dia per aquelles persones que desitgen beneficiar-se d’una atenció gerontològica especialitzada i social durant el dia, mentre continuen residint a la seva llar. 

El servei de Centre de Dia ofereix:

Venim a buscar-te a casa teva!

Servei personalitzat d'acompanyament i transport per a persones amb mobilitat reduïda, mitjançant furgonetes adaptades, per tal d'arribar al centre.

El principal objectiu del servei és aconseguir millorar el benestar de la persona i també de la seva família, mantenint i potenciant l’autonomia i la qualitat de vida a través dels recursos adequats i ajustats a cada moment. En el Centre de Dia de Residència Vora Balís trobarà un equip transdisciplinari de professionals especialitzats en malalties neuropsiquiàtriques i discapacitats cognitives. Disposem, a més a més, de coneixement extens en el dany cerebral sobrevingut i dels trastorns conductuals que se’n deriven.

Per adaptar-nos a cada persona i després de conèixer les seves necessitats (cognitives, emocionals i/o físiques) oferim diversos programes que consten de diferents activitats, segons gustos i preferències: la nostra proposta d’intervenció global.  Aquesta es divideix en diferents programes, segons quines siguin les necessitats:

Una completa oferta d'activitats per als usuaris del nostre Centre de dia

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content